Уитни: Мога ли да бъда себе си е нов документален

...
Уитни: Мога ли да бъда себе си е нов документален
Коментари Харесай

Уитни Хюстън имала връзка с асистентката си

" Уитни: Мога ли да бъда себе си " е нов документален филм за Уитни Хюстън, който се излъчва по телевизионния канал " Showtime ".

Авторът му - Ник Брумфилд твърди, че връзката сред певицата и нейната асистентка Робин Кроуфорд е била най-близката в границите на 15 години.

В тази лента и близки на звездата, която си отиде от този свят преди 5 години, споделят мнението си, че тя е имала интимна връзка с Робин.

 Как кокаинът умъртви Уитни Хюстън
Как кокаинът умъртви Уитни Хюстън

Никой не можа да избави музикалната икона от зависимостта й към белия прахуляк

Според стилистката Елин Лавар Уитни е била бисексуална. " Не считам, че беше лесбийка, мисля, че беше бисексуална. Робин беше сигурен кей за нея... в това Уитни откри сигурност и разтуха ", съобщи Лавар.

 Снимка 310021

Бившият телохранител на певицата също декларира, че в предишното асистентката, която в този момент е на 56 години, и някогашният брачен партньор на певицата - Боби Браун са имали търкания:

" Боби Браун и Робин Кроуфорд дружно бяха еквивалента на огън и вода, бензин и пай фитил - те се мразеха. Те се бореха за нейната обвързаност и нейното внимание ".

През 2015 година се появиха изказвания, че Уитни е била жертва на изнудване, в границите на което е била застрашена с разкриването на нейна хомосексуална връзка.

 Снимка 310020

Уитни с щерка си

Според книгата " Уитни и Боби Кристина: Смъртоносната цена на славата ", юрист от Чикаго е желал 250 000 $ от певицата за информацията през 1992 година, преди премиерата на кино лентата " Бодигард ", написа БГНЕС.

 Почитатели скърбят за Уитни Хюстън
Почитатели скърбят за Уитни Хюстън

Ако беше жива, певицата щеше да навърши 51
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР