Уинона Райдър и Киану Рийвс май са имали най-щастливия брак

...
Уинона Райдър и Киану Рийвс май са имали най-щастливия брак
Коментари Харесай

Изненада: Уинона Райдър и Киану Рийвс женени тайно от 26 години? Венчал ги румънски свещеник на Свети Валентин

Уинона Райдър и Киану Рийвс май са имали най-щастливия брак в Холивуд – без даже да го знаят. Актьорите подозират, че може би са се оженили преди 26 години, оповестява msn.com.

Двойката се е венчала през 1992 година по време на фотосите на кино лентата „ Дракула “. Това, което те не са осъзнавали тогава, че театралната гала била осъществена от напълно същински духовник.

Райдър и Рийвс разкриха терзанията си до момента в който говореха за новия си общ филм „ Дестинация женитба “, който излиза това лято.

46-годишната Уинона и 53-годишният Киану описаха, че през 1992 година режисьорът Франсис Форд Копола е довел същински духовник, който да го ожени във кино лентата, където ролята на патриарха на вампирите се играе от Гари Олдман. Това значи, че клетвите, които са си разменили пред камерата, са били същински.

„ Ние фактически се оженихме в „ Дракула “. Не, заклевам се, мисля, че сме женени в същинския живот “, сподели Уинона пред “Entertainment Weekly”, където дава изявление дружно с Рийвс.

„ В тази сцена Франсис употребява същински румънски духовник. Ние снимахме огромната сцена и той направи цялото нещо. Така че мисля, че сме женени “, прибавя тя.

След като подсети на Киану, че са си разменили клетви, той попита: „ Казали сме „ Да “?. „ Не го помниш? Беше на Свети Валентин “, отговори му тя. „ О Боже, женени сме “, възкликна той.

Райдър сподели още, че в никакъв случай не се е женила и даже когато е била млада в никакъв случай не си е представяла, че ще тръгне към олтара. Тя има връзка със Скот Хан от 2011 година.

Преди години актрисата съобщи в изявление: „ По-добре да не се бракосъчетавам в никакъв случай, в сравнение с да се разведа няколко пъти. Не че има нещо неприятно в развода, само че не мисля, че бих могла да го направя, в случай че имаше такава опция “.

Коментиращи в обществените мрежи, обаче, означават, че православната гала по встъпване в брак е много по-сложна от това, което е показано във кино лентата, тъй че надали актьорите фактически са женени пред Бога.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР