Уимбълдън защити действията на медицинските екипи след тежката контузия на

...
Уимбълдън защити действията на медицинските екипи след тежката контузия на
Коментари Харесай

"Уимбълдън" оправда действията след тежката контузия на Матек-Сандс

" Уимбълдън " отбрани дейностите на медицинските екипи след тежката травма на Бетани Матек-Сандс. Американката получи мъчителна контузия в коляното на десния крайник по време на мача си със Сорана Кърстя.

Тя падна на тревата и очевидно изпитвайки огромна болежка, стартира да вика и да приканва за помощ. Кърстя прескочи мрежата и отиде при нея.

По-късно румънката се изрече сериозно към уредниците и идването на екипа до корт №17. " Не съм лекар, само че се виждаше, че капачката на коляното й беше в неприятно състояние. Никога не съм виждала сходно нещо, може би единствено във филмите. И да, малко се паникьосах ", съобщи Кърстя.

Тя добави, че е повикала за помощ, само че никой не е пристигнал.

Just a devastating scene at Wimbledon as Bethanie Mattek-Sands goes down with an injury. pic.twitter.com/kqY6wQAcbS
— Sports Illustrated (@SInow) July 6, 2017
От " Уимбълдън " написаха в " Туитър ", че профилираният екип е дошъл на място за минута. " Състезателката беше оставена на корта, до момента в който се облекчи болката й. След това тя беше закарана до кола за спешна помощ и заведена в болница ".

Преди четири години Матек-Сандс получи тежка контузия на кръстни връзки на същото коляно. Американката е отпред в международната класация на двойки. Заедно с партньорката й Луцие Шафаржова завоюваха три следващи трофеи на двойки от шампионатите от " Големия шлем ", в това число и " Ролан Гарос " 2016.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Уимбълдън (444)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР