Уимбълдън 2019 е вече в историята, но за финала при

...
Уимбълдън 2019 е вече в историята, но за финала при
Коментари Харесай

Доказателството, че Джеф Безос и Лорън Санчес са заедно и щастливи

Уимбълдън 2019 е към този момент в историята, само че за финала при мъжете ще се приказва дълго време. Най-малкото поради върха за най-продължителен мач в историята на шампионата, който Новак Джокович и Роджър Федерер сложиха.
 Кейт Мидълтън, принц Едуард, Уимбълдън и по какъв начин херцогинята наруши традицията на шампионата
Първият път Кейт Мидълтън

Херцогинята на Кеймбридж завладява Уимбълдън

Но на трибуните също беше много забавно. Там, несъмнено, бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън, само че те надалеч не бяха единствените известни персони.

На централния корт в Лондон също по този начин бяха Бруклин Бекъм , приятелката му Хана Крос , Кендъл Дженър , актьорите Том Хидълстън, Бенедикт Къмбърбач и Кейт Бекинсейл и други.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Celeb Belle (@celebbelle) на Юли 15, 2019 в 10:30 PDT

Вниманието на всички медии обаче се спря върху Джеф Безос и новата му половинка - Лорън Санчес . В началото на годината създателят на Amazon разгласи, че се развежда със брачната половинка си Макензи след 25 години брак.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Celebitchy (@celebitchyofficial) на Юли 15, 2019 в 10:02 PDT

Тогава незабавно потеглиха слуховете, че в дъното на всичко стои друга жена. И те бяха оправдани, когато Безос беше сниман в компанията на някогашната телевизионна водеща Лорън Санчес. Не мина доста време и потеглиха нови спекулации, че милиардерът и Санчес са се разделили, само че тези клюки бяха опровергани.
 Джеф Безос, Макензи Безос и окончателната цена на развода им
Колко милиарда загуби Джеф Безос след развода

И още ли той е най-богатият човек на света

Поредното доказателство за това, че двамата са дружно пристигна и в неделя, 14 юли, на финала на Уимбълдън. Според People двамата са седели няколко реда зад кралските особи. Източници на изданието също по този начин настояват, че връзката сред Джеф Безос и Лорън Санчес върви добре и двамата са доста щастливи, което виждаме и от фотосите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР