Уилямс показа новия си автомобил FW45, който ще използва през

...
Уилямс показа новия си автомобил FW45, който ще използва през
Коментари Харесай

Уилямс показа новата си кола преди шейкдауна

Уилямс сподели новия си автомобил FW45, който ще употребява през новия сезон във Формула 1, като фрагментите се появиха тъкмо преди началото на шейкдауна на колата на английската писта “Силвъстоун ”.

Преди седмица Уилямс показа в базата си в Гроуз цветовете, с които ще се състезава тази година, само че още тогава беше ясно, че ще би трябвало да изчакаме още една седмица, с цел да забележим новата кола.

В шейкдауна през днешния ден ще карат Алекс Албон и американският дебютант на отбора Логан Сарджънт. Новият началник на отбора Джеймс Ваулс ще стартира публично работа в новия си тим на 20 февруари и през днешния ден сутринта не се появи на шейкдауна.
 Уилямс: Загубата на спонсорите на Латифи не е толкоз страшна Уилямс: Загубата на спонсорите на Латифи не е толкоз страшна
През 2022 Уилямс приключи на последното място при конструкторите за четвърти път в последните 5 години и през зимата отборът се раздели с шефа си Йост Капито, както и с техническия шеф ЕфЕкс Демесон.
 Новата кола на Уилямс е Новата кола на Уилямс е " еволюция " на FW44 от 2022 година
Миналата година Уилямс напряко единствено едно усъвършенстване по колата си - през юли за “Силвърстоун ”, като задачата беше да се изчистят главните проблеми на колата, само че по-късно се оказа, че те могат да отстранени едвам при основаването на новата кола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР