Уилям не взима страна и ядосва баща сиВъпреки че децата

...
Уилям не взима страна и ядосва баща сиВъпреки че децата
Коментари Харесай

Принц Чарлз на нож с родителите на Кейт

Уилям не взима страна и ядосва татко си

Въпреки че децата им са принцове и принцеси, принц Уилям и Кейт Мидълтън се стараят да им обезпечат детство, като на всички други. Това включва най-много доста пълноценно време, прекарано дружно, и доста игри на открито. Разбира се, те са съчетани с уроци и не изключително чести появи на обществени места.

Последно  херцогът и херцогинята на Кеймбриж дружно с принц Джордж и принцеса Шарлот бяха на футболен мач. Това е първото сходно спортно събитие, на което водят децата си и очевидно всички бяха въодушевени да следят играта на Астън Вила и Норуич.

Четиримата дойдоха на стадиона като нормално семейство, макар че бях настанени във VIP ложата, а към тях имаше многочислена защита. И макар че вършат всичко по силите си да дадат най-хубавото на децата си, постоянно ще се откри кой да подлага на критика Уилям и Кейт.

В този случай това е бащата на принца, а повода е най-много в родителите на Мидълтън. В кралския двор потреблението на бавачки е изцяло обикновено, само че херцогът и херцогинята на Кеймбридж избират да разчитат на грижите на Каръл и Майкъл Мидълтън.

Докато мама и баща извършват своите кралски задължения, баба и дядо същински се забавляват с внуците си. И това се случва доста по-често, в сравнение с Шарлот, Джордж и Луис са на посетители на принц Чарлз и Камила - другите им баба и дядо, написа Express.

А този факт по никакъв начин не се харесва на бъдещия крал. Бащата на Уилям и Хари даже нееднократно е получавал рецензии и предизвестия от свои доближени, че родителите на Мидълтън са обсебили внуците му, а самият той не поставя задоволително старания, с цел да сътвори по-силна връзка с тях.

Някои даже се майтапят, че майката на Кейт се изживява като " кралица Каръл " и по всякакъв начин се пробва внуците й да бъдат при всяка комфортна опция при нея, а не при Чарлз.

Това, несъмнено, основава известно напрежение, което е осезаемо при събития, на които участват и родителите на Мидълтън. А принц Уилям избира да не взима страна, която още повече ядосва татко му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР