Уилям Хапър, съветник на американския президент Доналд Тръмп за нововъзникващите

...
Уилям Хапър, съветник на американския президент Доналд Тръмп за нововъзникващите
Коментари Харесай

Администрацията на Тръмп се опитва да изглади имиджа на въглеродния диоксид

Уилям Хапър, консултант на американския президент Доналд Тръмп за нововъзникващите технологии и част от Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати, съпостави " демонизацията на въглеродния диоксид " с това по какъв начин еврейското население е третирано в нацистка Германия.
" Демонизацията на въглеродния диоксид е тъкмо като демонизацията на бедните евреи при Хитлер ", споделя Хапър в изявление за Squawk Box. Хапър е физик с тапия от Принстън, а тъкмо увеличението на въглеродния диоксид е считано за главен фактор за по-високите междинни температури и топенето на ледниците.
Коментарът на Хапър се появи в публикация на The New York Times по отношение на това по какъв начин Хапър води полемиката в администрацията на Тръмп за понижаване на нездравословните излъчвания - за те да бъдат лимитирани за електроцентрали и транспортни средства и да се разреши създаването на изкопаеми горива на общински земи.
Администрацията на Тръмп възнамерява да ограничи прогнозите, свързани с замърсяването с въглероден диоксид във федералните изследвания до 2040 година, за да се избегне разискването на " най-лошите сюжети ". Всъщност има проект и за преоценяване на дълготрайното въздействие на климатичните промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР