Уилиан заяви желанието си да удължи „перфектния” си престой в

...
Уилиан заяви желанието си да удължи „перфектния” си престой в
Коментари Харесай

Уилиан напира за нов договор

Уилиан съобщи желанието си да удължи „ перфектния” си престой в Челси. Договорът на бразилското крило е в последните си 12 месеца преди приключване и занапред ще се предлага удължение.

На 31-годишния футболист ще бъде разрешено да беседва с задгранични клубове през януари, само че Уилиан има предпочитание да остане на "Стамфорд Бридж ", като даже мечтае да завоюва Шампионска лига с тима от Лондон.

"Аз желая да остана ", сподели Уилиан пред „ Evening Standard”. „ Остава ми една година и желая да остана, тъй като обичам да играя за Челси. Обичам този клуб, обичам Лондон, моето семейство също го харесва. Тук съм към този момент шест години, тъй че всичко е идеално за мен. Разбира се, има още нещо, което желая да направя в Челси, и това е да печеля Шампионската лига.”

"Искам да спечелвам трофеи тук, да играя повече мачове, да вкарам повече голове. Ще се опитам да дам най-хубавото от себе си”, съобщи бразилецът.

Досега Уилиан има 296 мача за Челси, в които е отбелязал 52 гола и направил 53 асистенции. Бразилецът взе присъединяване в четири от мачовете на Челси през този сезон, само че занапред ще влезе в състава на Франк Лампард.

След като се причисли към „ сините” от Анжи Махачкала през 2013 година, Вилиан печели Висшата лига два пъти, Купата на ФА, Купата на лигата и Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР