Уил Смит ще се завърне в Аладин 2 като джина,

...
Уил Смит ще се завърне в Аладин 2 като джина,
Коментари Харесай

Уил Смит се завръща с нов филм

Уил Смит ще се завърне в " Аладин 2 " като джина, изпълняващ стремежи, само че към него ще се причислят и още други джинове, които ще бъдат пресъздадени от известни артисти, заяви " Giant Freakin Robot “.

Първият " Аладин " стартира с джина на Уил Смит, който споделя на децата си приказката за Аладин, въпреки че в края разбираме, че джинът е освободен и в този момент е човек със семейство.

Има доста пътища, които могат да бъдат изследвани в продължението, само че знаем, че Гай Ричи ще се завърне, с цел да режисира Уил Смит и " Аладин 2 ", тъй че той евентуално ще има някои по-велики хрумвания за новата история. Сюжетът на " Аладин " е изменен, с цел да покаже по какъв начин джинът се влюбва, става човек и има семейство.

Феновете наподобява харесаха посоката, в която Ричи пое в първия филм за Аладин, защото той се изстреля до небето и завоюва 1,054 милиарда $ в международния бокс офис. Въпреки че Гай Ричи се занимава с правене на престъпни филми, сходни на тези на Тарантино, той сякаш е намерил вярната рецепта за първия " Аладин “, което е нещо, в което имаме цялостна религия, че може да повтори в продължението. Сега просто се чудим кой ще бъде определен за ролята на джиновете в този упорит нов филм на " Дисни “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР