Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит не веднъж

...
Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит не веднъж
Коментари Харесай

Знаел ли е Уил Смит, че жена му излиза с друг

Уил Смит и брачната половинка му Джейда Пинкет Смит не един път или два пъти са говорили намерено за брака си и всички проблеми, които имат.
 Уил Смит, Джейда Пинкет Смит и какво самопризнание направи брачната половинка на артиста за връзката им
Джейда Пинкет Смит: Осъзнах, че изобщо не познавам Уил

След 23 години брак

През 2019 година изпълнителят Огъст Алсина пусна парчето " Nunya ", което се смяташе, че е отдадено на връзката му със брачната половинка на Уил Смит. Тогава обаче Алсина отхвърли сходно нещо.

Година по-късно е размислил. В диалог за Complex, промотирайки албума си The Product III: stateofEMERGEncy, изпълнителят споделя, че в действителност е имал връзка с Джейда Пинкет Смит.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Yungin' (@augustalsina) на Юни 25, 2020 в 7:26 PDT

Даже освен това. Уил Смит е знаел за това и даже му е дал благословията си. Според Алсина взаимоотношенията сред съпрузите не са сантиментални и за това артистът не е имал срещу Джейда да се вижда с други хора.

Казва също по този начин, че връзката му със брачната половинка на Уил Смит е траяла няколко години и той я обича доста. Огъст Алсина твърди, че не си пада по драмите и не споделя тези неща, с цел да провокира интерес към себе си, а с цел да бъде в мир със себе си.

" Мога да умра още в този момент и да бъда благополучен от обстоятелството, че изцяло съм се отдал на някого. Това е нещо, което някои хора в никакъв случай не го реализират през живота си. "
 Джейда Пинкет Смит и нови самопризнания за половия й живот
Сексуалният живот на Джейда Пинкет Смит

Палавница си е била, хитруша си остава

Наистина красиво казано, само че дали е правилно. Според Vulture представители на Джейда Пинкет Смит са отрекли изказванията на Алсина, че е имал връзка с нея, която е била утвърдена от Уил Смит.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР