Уил Смит е изправен със сигурност пред една от битките

...
Уил Смит е изправен със сигурност пред една от битките
Коментари Харесай

Уил Смит има 2 седмици да защити Оскара и кариерата си

Уил Смит е изправен сигурно пред една от борбите на живота си - да избави кариерата си и да почисти името си. След като шамарът на артиста улучи водещия Крис Рос пред очите на цялата аудитория на премиите " Оскар ", Академията обмисля отнемането на златната стуетка на Смит. Той от своя страна, планира да " моли за амнистия " в писмо до борда на най-престижните филмови награди в света, написа " Дейли мейл ". По информация на медията, това би трябвало да стане в идващите 24 часа. 

Отделно, Академията има желание да изслуша Уил Смит на 18 април, когато той ще разбере „ дали към момента има Оскар – и кариера “. 

Случаят му ще се преглежда от вътрешна комисия. Засега другите продукции, в които е зает артистът, не са излизали с публична позиция или коментар. 

Това са Bad Boys 4 и драмата за робството - Emancipation на Apple. Ръководителите на студиата отхвърлят да „ изберат страна прекомерно рано “.

Стана ясно и че полицията на Лос Анджелис е била подготвена да арестува Уил Смит още по време на церемонията в неделя, само че не са подхванали никакви дейности, тъй като Крис Рок е отказал да повдигне обвинявания.

Органите на реда са обсъдили с Рок различни варианти зад кулисите на церемонията.

,,Рок отхвърли всички тези разновидности. Казваше „ Не, не, не, добре съм. “ Дори и когато му споделих да ги остави да си правят работата. ", показа продуцентът на " Оскарите "  Уил Пакър.

Все още няма и обществено пояснение дали шегата на Рок по адрес на брачната половинка на Смит е била част от сюжета или е плод на импровизация. Рок направи отпратка към кино лентата " Редник Джейн " от 1997, в който актрисата Деми Мур обръсва главата си. Джейда Пинкет Смит е подготвена да снима продължението, сподели той. Публично известен факт е, че дамата на Уил Смит има заболяване, причиняващо косопад.

Същата вечер Смит завоюва премията за най-хубав артист за присъединяване си в ‘Методът Уилямс ". Смит играе откачения баща на тениситките Винис и Серина “. Докато взимаше статуетката, актьорът изнесе петминутна тирада, в която като че ли искаше да слее действителния и филмовия си облик.

" Изкуството имитира живота. Приличам на лудия татко, тъкмо както назовават Ричард Уилямс, само че любовта те накара да правиш луди неща “, каза Смит. „ Надявам се Академията да ме предложения назад. “

Смит, не се извини на Рок в неделя, само че предложи извиненията си в понеделник. 

,,Прекрачих границата и сгреших “, написа артистът в Instagam. „ Действията ми не са показателни за мъжа, който желая да бъда. Няма място за принуждение в свят на обич и добрина. ”

Междувременно в Берлин графит, изобразяващ случката на ‘‘Оскарите “ през призмата на меме, набра известност. Рисунката е на някогашен сектор от Берлинската стена. 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР