Уил и Грейс е от сериалите, които много хора харесват.

...
Уил и Грейс е от сериалите, които много хора харесват.
Коментари Харесай

Уил и Грейс се завръщат с нов сезон

" Уил и Грейс " е от сериалите, които доста хора харесват. Това значително е по този начин, тъй като води началото си от 1998 година За всички тях имаме добра.

Тя е, че " Уил и Грейс " се завръщат с нов сезон. Епизодите ще можем да гледаме всяка събота и неделя от 22:55 ч. по FOX Life, а повторенията са от 10:30 ч.

Сериалът наблюдава живота на Уил и Грейс, двама другари, които живеят дружно. Той е хомосексуален юрист, а тя интериорен дизайнер, който по този начин и не може да откри верния мъж. Джак и Карън пък са техните най-близки другари, които също способстват за колорита и смешните обстановки.
 Снимка 422700

В последния сезон видяхме по какъв начин майката на Уил и бащата на Грейс ги шокираха с новината, че ще се женят, което ще направи Уил и Грейс брат и сестра. Звучи необичайно, само че ще забележим какво ще се случи в новите епизоди.

Новият сезон не е безконечен и ще свърши, само че пък хубавото е, че неговото място ще бъде заето от различен премиерен за България сериал - " Почти съвършена " .
 Снимка 422693

Сериалът ни среща с Емет, която е майка, брачна половинка, началник, а когато ѝ остане време и другарка. По някакъв метод тя съумява да съчетава всичко това. Нещата обаче излизат от надзор, когато Емет стартира да сънува, че има случки с други мъже.

Когато децата ѝ се държат зле, се прави, че не ги познава, а подчинените ѝ в компанията за видеоигри, в която работи, са вдигнали ръце от нея, тъй като непрекъснато ги употребява.
 Снимка 422694

Първият епизод на " Почти съвършена " ще бъде излъчен на 18 май от 23:50 ч. по FOX Life, а идващите епизоди ще заемат мястото на " Уил и Грейс " - всеки уикенд от 22:55 ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР