Уикендът в САЩ бе белязан от десетки демонстрации и женски

...
Уикендът в САЩ бе белязан от десетки демонстрации и женски
Коментари Харесай

Звездите срещу Тръмп

Уикендът в Съединени американски щати бе белязан от десетки демонстрации и " женски маршове " във връзка една година от ръководството на Доналд Тръмп.

Дори английската музикална звезда Адел се присъедени към американските звезди в отбрана на правата на дамите, както и на всички други обществени общности, които се усещат наранени от ръководството. Адел се снима с актрисите Камерън Диас и Дженифър Лорънс на митинга в Лос Анджелис.

Певицата написа: " Най-влиятелните хора в моя живот постоянно са били дами. Моето семейство, другари, учители, сътрудници и моите идоли. "

Скарлет Йохансон - една от най-видните дами в женските маршове до момента, обаче си навлече гнева на мнозина.

Тя погна сътрудника си Джеймс Франко в речта си в Лос Анджелис, само че доста хора си спомниха по какъв начин преди този момент е защитавала режисьора Уди Алън. Йохансон е казвала нееднократно, че изказванията, че режисьорът е блудствал с доведената си щерка Дилън са просто догадки.

Йохансон е считана за една от музите на Алън. Тя се снима във филмите му " Мач пойнт " (2004 г.), " Сензацията " (2006 г.) и " Вики Кристина Барселона " (2014 г.). Актрисата постоянно е била измежду най-ревностните му поддръжници.

В женския марш в Лос Анджелис се включиха още доста звезди, измежду които Натали Портман и Парис Джаксън.

80-годишната кинолегенда Джейн Фонда изнесе пламенна тирада от сцената в северния град Юта. Събитието се организира в границите на фестивала за без значение кино " Сънданс ", който също съществено е повлиян от антитръмп насторенията. Демонстрации имаше във всички по-големи американски градове. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР