Уикенд блока Събуди се“ се завръща в ефира на Нова

...
Уикенд блока Събуди се“ се завръща в ефира на Нова
Коментари Харесай

Нова телевизия готви грандиозна изненада: Лора Крумова е аут от ефир, а „Събуди се“ стартира с...

Уикенд блока „ Събуди се “ се завръща в ефира на Нова телевизия за есенния сезон тази събота, а дебютът си ще означи със специфичен план отдаден на примата на родната сцена Лили Иванова. Той ще се разгърне в рубриката на Ива Софиянска със заглавие „ Да обичаш Лили “. Зрителите ще видят певицата през погледа на музикантите, за които най-голямото самопризнание е да застанат до нея на сцената, написа Блиц.

Не единствено професионалният, само че и персоналният им живот е белязан от безкомпромисните стандарти на изпълнителката на „ Ветрове “. Веселин Веселинов–Еко ще показа, че неговата майка се убеждава в музикалния му гений едвам, откакто стартира да работи с примата. Беквокалистките от триото LaTiDa споделят, че постоянно получават от нея и фешън препоръки за съвършена визия. Водещата на „ Говори с Ива “ разпитва още пианиста Оги Енев, цигуларя Орлин Цветанов, китариста Ангел Дюлгеров и барабаниста Росен Ватев.



Втората част на плана ще бъде излъчен на 15 септември, когато за първи път тонрежисьорът Ангел Попов-Ачо ще разкрие детайлности от 30-годишното си другарство с Лили Иванова. След като през вчерашния ден водещата на неделното издание на „ Събуди се “ Лора Крумова даде живот на второто си дете – Мина, предаването ще се довери на професионализма на Мира Иванова и за двата уикенд дни. Все още не е ясно дали Лора ще бърза да се върне в ефир.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР