Ухан, който стана огнище на разпространението на коронавируса, беше обявен

...
Ухан, който стана огнище на разпространението на коронавируса, беше обявен
Коментари Харесай

Обявиха Ухан за зона с нисък риск от заразяване с коронавирус

Ухан, който стана огнище на разпространяването на ковид, беше разгласен през днешния ден за зона с невисок риск от заразяване.
Това значи, че в провинция Хубей не е останал нито един град или регион с високо и приблизително равнище на риск, се споделя в заявление на щаба по профилактика и надзор на разпространяването на COVID-19 в провинцията, предава РИА Новости.
„ На цялата територия на град Ухан равнището на риск е ниско, в провинцията няма градове и обитаеми места със приблизително или високо равнище на риск ”, се споделя в известието.
Властите в Хубей вкараха класификатор на обитаемоте места, градовете и регионите за равнището на епидемиологичен риск. За зона с ниско равнище на риск се считат местата, в които не са били доказани случаи на ковид или не са регистрирани такива в продължение на 14 дни.
От 8 април управляващите в Китай анулираха изцяло транспортната обсада и позволиха на хората да изоставен Ухан, който поради епидемията беше откъснат от външния свят в продължение на 76 дни. П
реустановени бяха транспортните връзки, в това число метрото, рейсовете и влаковете, в града не се допускаше да влязат рейсове и воден превоз, бяха затворени летищата и ж.п. гарите. Гражданите нямаха право да напущат града без особено позволение.
В интервала на епидемията в града бяха регистрирани 50 333 случая на заразяване с ковид, а смъртните случаи доближиха 3 869.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР