Уголемила ли е Гала гърдите си, чудят се зрителите на

...
Уголемила ли е Гала гърдите си, чудят се зрителите на
Коментари Харесай

Гала изуми зрителите - какво се случва с гърдите й?

Уголемила ли е Гала гърдите си, чудят се феновете на предаването " На Кафе ", откакто предходната седмица тя се появи по бански в ефир. В разгара на лятото русокоската захвърли облеклата, с цел да сътвори атмосфера за феновете си. Снимачното шоу се придвижи в плувен комплекс, а черният бански на Гала разкриваше част от бюста й, който изглеждаше подозрително по-голям от нормалното, написа " Уикенд ". Няма по какъв начин да отречем, че Гала е в доста добра форма, въпреки че чукна 50. Тя наподобява много по-млада, а тялото й е все по този начин стройно. " Слабото ми място е коремът. Като хапна повече, и се подува извънредно, по тази причина през месец пишат за мен, че съм бременна ", изяснява Гала пред приятелки. Водещата изрично отхвърли, че чака второ дете и даже се пошегува, че скоро може да стане баба.

Гала постоянно е имала дребен, само че стегнат бюст и по тази причина преливащите й форми учудиха феновете. Паметливите припомниха, че преди 10 година плевенчанката се снима гола за еротично списание и скромните й размери не останаха загадка за никого. Зложелатели дори съпоставиха гърдите й с яйца на очи, но тя като че ли не се трогна изключително от тези мнения. " Някой ден може и да си сложа силикон, в този момент нямам потребност ", безапелационна бе тя тогава.

С години обаче Гала стартира да прави много корекции по себе си. Тя не крие, че от време на време поставя ботокс поради бръчките и се освежава с хиалуронова киселина - неслучайно лицето й е все по този начин безпрепятствено и опънато. Още м.г. се заприказва, че обмисля да се напомна и със силикон, само че съгласно осведомени към оня миг не се престрашила да легне под ножа и отсрочила интервенцията.

Дали най-накрая Гала е нараснала гърдите си при хирург или резултатът на огромен бюст идва от подплънки в банския й костюм, тя отхвърля да обясни. Преди време водещата показа, че като госпожица постоянно пълнела сутиена си с памук и чорапи, с цел да изпъкне пред момчетата, та нищо чудно в този момент да е прибегнала до сходен трик и да заблуждава феновете.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР