Уфолозите предоставиха видео материал, който демонстрира как огромно НЛО, намиращо

...
Уфолозите предоставиха видео материал, който демонстрира как огромно НЛО, намиращо
Коментари Харесай

Огромен НЛО изкриви пространството до МКС и показа портал към друг свят

Уфолозите предоставиха видео материал, който показва по какъв начин голямо НЛО, намиращо се в рамките на видимост на Международната галактическа станция, изкривява структурата на облаците на ниската околоземна орбита, което доста наподобява на образуването на " дупка " към различен свят. Такива портали, както виждаме, пишат откривателите, има освен на Земята, само че и в Космоса, по-специално в орбитата на нашата планета, съобщи Блиц.

Любителите на конспирациите от своя страна, твърдят, че чиновниците на НАСА се интересуват още от 2015 година от тази тематика, като я изследват с чисто научна и даже практическа цел, защото посредством такива дупки, тунели в пространството, е допустимо в бъдещето да се пътува във Вселената, преодолявайки немислими дистанции за няколко дни или месеци. Напоследък някои международни издания пишеха за проектите на НАСА за галактически пътувания с доста по-бърза скорост, в сравнение с скоростта на светлината, и тази информация провокира избран резонанс в мрежата.

Не всички консуматори на интернет имат вяра, че това е действително постижимо за американските учени и откриватели и като цяло за земните поданици сега. Въпреки това, съвсем всички, които се интересуват от пътешестване в космоса, имат вяра, че извънземните се движат в пространството и времето е посредством сходни способи, защото даже голямата скоростта на светлината в нашия физически свят е прекомерно дребна, с цел да се преодолеят невъобразими междузвездни дистанции.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР