UFC Бостън ще се нуждае от нова поддържаща битка, тъй

...
UFC Бостън ще се нуждае от нова поддържаща битка, тъй
Коментари Харесай

Забит Магомедшарипов отпадна от битката срещу Келвин Катар


UFC Бостън ще се нуждае от нова поддържаща борба, защото Забит Магомедшарипов е няма да се състезава по време на вечерта. ММА кореспонденти оповестиха за премахването на Магомедшарипов от файт картата, която ще се организира на 18 октомври. Към момента няма точна информация за какво той ще бъде изтеглен от боевете. Той трябваше да се изправи против 31-годишния Келвин Катар.

Ако Магомедшарипов се беше справил и съперника си, това щеше да бъде четиринадесетия му следващ дуел с резултат - победа. Сега очевидно ще му отнеме малко повече време, с цел да реализира тази цел. Перспективният войник в леката дивизия на UFC има една единствена загуба, която бе през 2013 година. Това бе петият професионален ММА дуел на Забит.

Що се отнася до Катар, той се готви да завоюва третата си поредна победа. След единомислеща загуба от Ренато Мойкано, Катар съумя да приключи Крис Фишголд и Рикардо Ламас. Той е с 12 победи и 1 загуба в последните си 13 изяви в клетката.

Очаква се дуелът сред Магомедшарипов и Катар да бъде изместен към друга файт карта. Има огромна възможност мачмейкърите да се стремят да прибавят този театър към представлението на UFC в Москва.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР