UFC биха платили на Джон Джоунс 8 милиона долара за

...
UFC биха платили на Джон Джоунс 8 милиона долара за
Коментари Харесай

Кормие: UFC биха платили на Джоунс 8 милиона да се бие с Нгану, но не и 20


UFC биха платили на Джон Джоунс 8 милиона $ за възможна борба в по-горната му тежка категория против най-свирепия представител на “кралската” дивизия Франсис Нгану. Това разгласи в обичайното си присъединяване в ММА шоуто на Ейриъл Хелуани към този момент някогашният първенец в тежка и лека-тежка категория Даниел Кормие.

“Помня преди нашата борба с Джон по какъв начин той се хвалеше, че е проработил 10 милиона $. Ако имаш 10 милиона и ти предложат половината за една борба, това е сносно.

Предполагам, че Джон получава 3 милиона за дуелите си, най-вече 5. Така че е обикновено да му предложат 7-8 в този момент. Но различен е въпросът какъв брой пари желае даден войник при договарянията за покачване. 12? 20 милиона?

Нека UFC да популяризира цифрите. Така и почитателите ще могат да преценяват до каква степен даден войник желае избран конфликт. Ако изкарваш нормално 5 милиона, а внезапно пожелаеш 20, това е несериозно. Просто давам образец, а не споделям, че Джон е поискал такава сума. Но сигурно от UFC може да му предложат 7-8”, заключи Кормие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР