Уф, есета. С изключение на един или двама души, които

...
Уф, есета. С изключение на един или двама души, които
Коментари Харесай

Студентка написа есе от 19 думи за филма Боен клуб и получи отличен

Уф, есета. С изключение на един или двама души, които наподобява се любуват на писането на думи и текстове в делнична вечер, есетата изпълват със боязън множеството младежи.

Всеки, на който се е налагало да написа есе в учебно заведение или университета, знае какъв брой е трудно да се пробва да събере всяка основна информация в колкото се може по-малко думи, написа Ladbible.com.

Или още по-лошо - да се постанова да се изказвате с хиляди думи за нещо. Някак си учениците намират сили да намерят 10 разнообразни метода да кажат едно и също нещо, с цел да натрупат свещения брой думи.

Но една много смела ученичка реши да подходи по друг метод към есето си за именития филм " Боен клуб ". Тя решила да написа за паметния шлагер от 1999 година с Едуард Нортън и Брад Пит, в който героите им вземат решение да основат мазохистичен под земята военен клуб.

И някак си студентка съумява да го направи единствено с 19 думи - макар какъв брой доста неща може да се кажат за кино лентата.

Но по-невероятното е, че за " есето " си е съумяла да получи 100/100 от учителя си.

Споделяйки тази огромна победа в X (Twitter) Алисън Гарет написа: " Описанието на задачата за есе 5 беше да напишем критика за филм, който сме гледали. Възможността се появи и аз се възползвах от шанса си. "

И по този начин, какъв реформаторски разбор е демонстрирала, с цел да получи толкоз възторжени мнения?

Цитирайки най-емблематичната имитация от кино лентата, тя стартира есето си с: " Първото предписание на бойния клуб е: не приказваш за бойния клуб. "

В края на страницата прибавя: " Това е всичко, това е моето есе. "



И с цел да потвърди, че това не е смешка, Алисън разгласява и скрийншот на мненията, направени от преподавателя, откакто е прочел нейното " есе ".

Повечето от нас биха били ужасени, в случай че напишат сходно есе и чакат да получат рецензия, само че професорът на Алисън е просто впечатлен - въпреки че предизвестява да не се пробва да направи същото с различен учител.

Той написа в раздела за мнения на страницата за изпращане на есето: " Дълго време се борих за тази оценка. Накрая взех решение, че получавате оценка за възприятие за комизъм и за това какъв брой уместно е ревюто ви за този съответен филм.

" Позволете ми да ви предупредя: НЕ се опитвайте да вършиме сходни неща с други професори; те може да нямат моето възприятие за комизъм ".

След като беше споделен, постът на Алисън притегли огромно внимание онлайн. Един човек написа: " Винаги са ми казвали, че животът е да поемаш опасности... Бях меко казано уплашена. "

По-късно Алисън добави: " Получих 100 точки на работата и устоях класа с отличен. "

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР