Уейн Рууни сподели, че едно лошо представяне на Жерар Пике

...
Уейн Рууни сподели, че едно лошо представяне на Жерар Пике
Коментари Харесай

Рууни сподели кой мач е сложил край на кариерата на Пике в Юнайтед

Уейн Рууни показа, че едно неприятно показване на Жерар Пике против състава на Болтън през далечната 2007-та година е било причина Сър Алекс Фъргюсън да се отърсе от играча, заявявайки, че той не е подобаващ за Висшата лига.

Пике се причисли към състава на Юнайтед през 2004-та година, само че по този начин и не съумя да се утвърди в стартовата 11-торка при съществуването на стълбовете в защитата на тима Неманя Видич и Рио Фърдинанд. Логично "червените дяволи " продадоха испанеца за 5 милиона паунда през 2008-а година на Барселона.

По-късно Фъргюсън призна, че е позволил неточност, че е продал Пике, само че Рууни си спомня за точната среща, която е предиздвикала шотландеца да се откаже от бранителя.

"Гостуването на Болтън беше, общо взето, последния гвоздей в ковчега на кариерата на Пике на "Олд Трафорд ". Той беше млад и беше надигран физически от играчите на Болтън, след което Сър Алекс реши, че това не е подготвен за Висшата лига ", показа англичанинът.

"Гостуването на Болтън беше кошмарно. Помня, че Видич беше във фитнеса 2-3 дни преди този момент мач, с цел да се напомпа. Евра споделяше, че ненавижда Кевин Дейвис откровено. Беше доста тежко от позиция на физическата борба ", приключи Рууни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР