Уейн Рууни се оттегли от националния отбор на Англия. Чрез

...
Уейн Рууни се оттегли от националния отбор на Англия. Чрез
Коментари Харесай

Уейн Рууни се отказа от националния отбор на Англия

Уейн Рууни се отдръпна от националния тим на Англия. Чрез изказване голмайстор №1 в историята на националния отбор изрази признателност към мениджъра Гарет Саутгейт за последната повиквателна и беше безапелационен, че е взел решение да се откаже.

" През тази седмица получих позвъняване от Саутгейт, който ме викна за идните мачове на Англия. Оценявам този жест. Мислих дълго обаче и взех решение, че се отхвърлям от националния отбор. Казах го и на Гарет. Решението беше мъчно, като го разисках със фамилията, с околните ми и с моя управител в " Евертън ". Да играя за Англия беше нещо особено за мен! Да напусна " Манчестър Юнайтед " също беше мъчно, само че считам, че постъпих вярно, връщайки се вкъщи в " Евертън ". Искам да съм фокусиран върху тима и да дам цялата си сила за триумфите му. Оставам безконечен почитател на националния отбор ", написа Рууни в формалния си уебсайт.

За първи път нападателят облече фланелката на " трите лъва " на 17 годишна възраст през 2003 година в другарски мач против Австралия. Той означи 53 гола в 119 дуела и игра на три международни и три европейски шампионати. Рууни не може да се похвали с титли с националната фланелка, само че с внушителната си численост попадения остава вечно в историята на британския футбол.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР