Уейн Рууни може и да напусна Манчестър Юнайтед това лято,

...
Уейн Рууни може и да напусна Манчестър Юнайтед това лято,
Коментари Харесай

Рууни си взе горила на Манчестър Юнайтед за охрана

Уейн Рууни може и да напусна Манчестър Юнайтед това лято, само че към момента има тесни връзки с клуба. Все отново той прекара там 13 години и се трансформира в топреализатор в историята на "червените дяволи ".

И по тази причина нападателят реши да се довери на един от бодигардовете, ангажирани от Юнайтед, за собствен персонален телохранител. Въпросната "горила " ще му бъде персонален водач в идващите две години, в които той няма да има право да кара кола поради обвиняването за шофиране в нетрезво положение.

Освен това, той ще се грижи за сигурността му, както и ще би трябвало да му оказва помощ да не се замесва в нови бъркотии. Заради последната си изцепка Рууни беше на крачка от бракоразвод, както и на изпъждане от Евертън.

В началото на септември той беше заловен пийнал зад кормилото с непозната жена, която твърдеше, че двамата са се целували и гушкали. Това се случи до момента в който брачната половинка му Колийн беше на фамилна почивка с децата. Тя е бременно с четвърто бебе. Това за малко да коства брака на Рууни и той е решил да се вземе в ръце.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР