Уейн Руни ще посещава консултации, за да се отърве от

...
Уейн Руни ще посещава консултации, за да се отърве от
Коментари Харесай

Уейн Руни се лекува от алкохолизъм, иска да спаси брака си

Уейн Руни ще посещава съвещания, с цел да се отърве от неприятните си алкохолни привички. Това негово деяние е опит да избави брака си, написа „ Дейли мейл “.

Бившата звезда на Англия твърди, че желае да даде „ нов старт “ на връзките със брачната половинка си Колийн, с цел да успее да ги поправя.

33-годишният футболист бе замесен в редица кавги, обвързани с алкохола, в това число и арест на летището на Вашингтон предходната година.

„ Уейн пиеше много и това създаваше проблеми посред им с Колийн “, споделя източник пред The Sun. “Сякаш се самоунищожаваше. Наливаше се в тях до късно през нощта “.

„ Сега той се върна през октомври назад от Съединени американски щати и желае да стартира на чисто. Знае, че да се раздели с бутилката би било най-хубавото решение за всички “, твърди още той.

Руни има редица прегрешения, свързани с алкохола. През 2017 година е заловен да кара в нетрезво положение с три пъти над разрешената норма алкохол в кръвта. Тогава му лишават книжката за 2 години и му постановат 100 часа общественополезен труд.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР