Уейн Грифитс е назначен за президент на испанското подразделение на

...
Уейн Грифитс е назначен за президент на испанското подразделение на
Коментари Харесай

Нов шеф поема кормилото на Seat

Уейн Грифитс е назначен за президент на испанското поделение на Volkswagen - Seat в разгара на рецесията с ковид, съобщи ДПА. Грифитс би трябвало да поеме поста на 1 октомври като резервира сегашната си роля на шеф по продажбите и маркетинга, уточни компанията. От януари той ръководи новата спортна марка на Seat - Cupra.
Грифитс заменя Карстен Изензее, който стана краткотраен ръководител на съвета след оставката на шефа на Сеат Лука де Мео през януари. Изензее ще продължи да бъде основен финансов шеф, посочи компанията, написа Българска телеграфна агенция.
Сега Грифитс в този момент е изправен пред тежката задача да задържи Seat " над водата " макар удара от пандемията от ковид, която засегна Испания изключително тежко.
Председателят на съвета на шефовете на Фолксваген Херберт Дис дефинира новия президент на Сеат като един от най-хубавите мениджъри в групата при презентация в централата на компанията в Марторел край Барселона в сряда. Грифитс има решителен принос за рекордните продажби на Сеат през последните години и съумя да сътвори марката Купра, сподели той. През август продажбите на Сеат спаднаха с 24,5 на 100 по отношение на същия месец предходната година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР