Уест Хям планира да даде съвсем скоро нов договор и

...
Уест Хям планира да даде съвсем скоро нов договор и
Коментари Харесай

Уест Хям предлага нов договор на бразилски национал

Уест Хям възнамерява да даде напълно скоро нов контракт и на различен значим футболист, а точно полузащитника Лукас Пакета.

Миналия уикенд Чуковете оповестиха, че звездата им Джаръд Боуен остава при тях до лятото на 2030-а година, а в този момент към този момент работят интензивно по удължаването на договора и на бразилеца.
 Уест Хям и Нюкасъл приключиха 2:2 в мач от Висшата лига
Уест Хям и Нюкасъл не съумяха да излъчат победител

Срещата предложи огромно представление на публиката

Пакета се трансформира в основна фигура за лондончани незабавно след идването си в отбора през лятото на 2022-а и преди началото на тази акция се трансформира в цел даже на Манчестър Сити.

Халфът има договор до 2027-а с алтернатива за още един сезон, само че в случай че в този момент одобри удължаването на договора заплатата му ще скочи от 150 000 паунда седмично до над 200 000. Клаузата му за откупуване, която сега е 85 милиона лири, също ще бъде увеличена, въпреки и не с чак толкоз доста.

Засега обаче не е ясно, дали самият Пакета желае да остане допустимо най-дълго време в Уест Хям, защото има интерес да премине в по-голям клуб и да играе и в Шампионската лига, което прави задачата на Чуковете много трудна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР