Уест Хям можеше да стане жертва на един от най-впечатляващите

...
Уест Хям можеше да стане жертва на един от най-впечатляващите
Коментари Харесай

Кристъл Палас едва не стигна до обрат от 3 гола пасив срещу Уест Хям

Уест Хям можеше да стане жертва на един от най-впечатляващите обрати от началото на сезона в британската Висша лига, само че времето на Кристъл Палас не стигна, с цел да станем очевидци на една страхотна вечер на „ Селхърст Парк “.

„ Чуковете “ се прибраха на почивката с цели 3 гола задатък, с помощта на попаденията на Михаел Антонио и два пъти от Мануел Ласини, единият от които от дузпа.

След почивката изглеждаше като че ли мачът е завършил прибързано, само че интригата се възроди в 83', когато Одсон Едуар върна едно попадение.

В последната минута от постоянното време пък Майкъл Олайз вкара втори гол и внесе ужасно напрежение в лагера на гостите.

Добавеното време едвам не ни сервира сензацията, когато Жан-Филип Матета се хвърли на атрактивна странична ножица, само че ударът му мина на сантиметри край гредата на Лукаш Фабиански.

В последна сметка Уест Хям стигна до триумфа и се приближи единствено на точка от топ 4, до момента в който Кристъл Палас продължава да се движи в средата на таблицата.

Kicking off 2022 with a win
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР