Уест Хем се изправя срещу Манчестър Юнайтед в мач от

...
Уест Хем се изправя срещу Манчестър Юнайтед в мач от
Коментари Харесай

Ще се възползват ли вдъхновените чукове от скандалите в Юнайтед?

Уест Хем се изправя против Манчестър Юнайтед в мач от 7-ия кръг на Висшата лига. Битката на " Лондон Стейдиъм " стартира в 14:30 часа.

Сблъсъкът е предстоящ с голям интерес поради протичащото си при " алените дяволи " и рецесията в тима. Отпадането за Купата на Лигата, само че най-много новите кавги сред Жозе Моуриньо и Пол Погба, усилват неимоверно напрежението върху отбора, който обаче се нуждае от наложителна победа след равенството с Уулвърхемптън предишния уикенд и сериозното към този момент закъснение от водача.

 Снимка 372063
Източник:

Тя обаче надали ще пристигна елементарно, защото " чуковете " ще бъдат въодушевени от равенството си с Челси, а и в сряда вкараха 8 гола на Макълсфийлд и са подготвени за здрава борба.

Те ще могат да разчитат на Марко Арнаутович, който се завръща след травма и е бил забъркан в 20 от последните 40 гола на тима във ВЛ, което също е отлична вест. За Юнайтед пък разполагаем още веднъж е Маркъс Рашфорд, чието наказване изтече, тъй че той ще даде още една алтернатива в офанзивата.

 Снимка 344689
Източник:

" Червените дяволи " имат отличен баланс против противника си в последно време, като в предходните 19 мача изгубиха единствено един път и завоюваха цели 13 пъти..

При лондончани ситуацията също не е изключително розово, само че въпреки всичко се следи известно пробуждане, което ще ги направи много костелив орех. Всичко обаче значително наподобява ще зависи от прочувственото положение на гостите, които също така не са по никакъв начин безапелационни и в отбрана.

 Жозе Моуриньо за връзките си с Пол Погба: Манчестър Юнайтед е по-голям от всеки
Жозе Моуриньо за връзките си с Пол Погба: Манчестър Юнайтед е по-голям от всеки

" Той е футболист, като всички останали "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР