Уест Хем и Ливърпул се изправят един срещу друг в

...
Уест Хем и Ливърпул се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уест Хем – Ливърпул, дубъл от голове за гостите

Уест Хем и Ливърпул се изправят един против различен в отсрочен мач от 18-ия кръг на Висшата лига и играят при резултат 0:2. В 36-ата минута Мохамед Салах откри резултата за мърсисайдци. В 52-ата Алекс Окслейд-Чембърлейн удвои актива за гостите. Срещата бе планувана за 29-и януари, откакто европейският клубен първенец имаше ангажимент към Световното клубно състезание, който го свърши прелестно, триумфирайки с купата в Катар. Класирането в Англия към този миг е по този метод – в случай че Ливърпул победи при визитата си в Източен Лондон, „ червените” ще съберат 70 точки, или другояче казано ще имат 19 пункта преднина пред втория Манчестър Сити.

При Уест Хем обстановката е следната – „ чуковете” са 17-и с 23 точки, само че с равни точки с 18-ия Борнемут, който е първият тим под чертата в Премиършип.

Срещата е с начален час 21,45 и ще може да я гледате онлайн по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG, както постоянно, ще следи всичко забавно на „ Лондон Стейдиъм” за вас с текст и богато видеосъдържание.

Юрген Клоп прави една-единствена смяна за сметка на триумфа над Уулвърхемптън през предишния кръг, като Дивок Ориги повежда офанзивата на отбора, откакто Садио Мане е контузен и е навън за дуела. Карето в отбрана е построено от Александър-Арнолд, Ван Дайк, Гомес и Робъртсън, а Хендерсън, Вайналдум и Окслейд-Чембърлейн се завръщат също, откакто почиваха против Шроузбъри Таун за ФА Къп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР