Уест Хам се измъкна от зоната на изпадащите, след като

...
Уест Хам се измъкна от зоната на изпадащите, след като
Коментари Харесай

Беглецът Сако спаси главата на Билич

Уест Хам се измъкна от зоната на изпадащите, откакто гол на Диафра Сако в последната минута донесе успеха на “чуковете” с 1:0 в семейството против Суонзи. Успехът даде опция на отбора и на мениджъра Славен Билич за глътка въздух след слабия старт на сезона.

Атмосферата на “Лондон Стейдъм” бе напрегната, а почитателите показаха неодобрение от представянето на отбора от началото на сезона. Уест Хам още веднъж не впечатли с изявите си, само че съумя да стигне до доста скъпа победа.

През лятото 27-годишният Сако имаше предпочитание да напусне клуба, като даже върви на прегледи в Рен без разрешението на клуба. След завръщането му в Лондон той оправи връзките си с Уест Хам и Билич стартира да го пуска в игра. Днес сенегалецът се появи на терена в 78-ата минута на мястото на Хавиер Ернандес. В 90-ата минута той се възползва от центриране на Масуаку и прати топката в мрежата.

Суонзи имаше преимущество през първото полувреме, само че най-хубавото състояние, до което стигна бе отдалечен удар на Вилфред Бони, който бе отразен от Джо Харт. Тимът от Уелс остана в зоната на изпадащите с актив от 5 точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР