Уест Хам проявява интерес към халфа Марио Гьотце, съобщава Експрес.

...
Уест Хам проявява интерес към халфа Марио Гьотце, съобщава Експрес.
Коментари Харесай

Уест Хам с интерес към Марио Гьотце

Уест Хам демонстрира интерес към халфа Марио Гьотце, оповестява " Експрес ". 28-годишният немец е свободен сътрудник, откакто договорът му с Борусия (Дортмунд) изтече. Интересът към него не е дребен, като той е наблюдаван и от Рома и Монако, само че " Чуковете " се надяват да съумеят да го убедят да избра тяхната оферта.

Мениджърът Дейвид Мойс счита да направи някои промени в състава си за новия сезон, с цел да може да го пригоди по-добре към своите разбирания. Той обаче ще има много сложна задача поради ограничавания бюджет, с който разполага.

Лондончани ще би трябвало да продадат някои от актуалните си играчи, с цел да могат да вземат нови. Един от спряганите за произлязъл трансфер е халфът Пабло Форналс. 24-годишният испанец е мечтан от Наполи и от Уест Хам са склонни да изслушат тяхната оферта. Интерес има и към Мануел Лансини от страна на Фенербахче, като аржентинецът също може да си тръгне.

На тяхно място Мойс се надява да докара Гьотце и нападателя на Порто Муса Марега. 29-годишният французин означи 12 гола и направи 7 асистенции в 29 мача предишния сезон. Той е оценен на 15 милиона паунда.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР