Уест Хам приема Челси на Лондон Стейдиъм“ в 120-ото дерби

...
Уест Хам приема Челси на Лондон Стейдиъм“ в 120-ото дерби
Коментари Харесай

Съставите на Уест Хам и Челси

Уест Хам приема Челси на „ Лондон Стейдиъм “ в 120-ото дерби сред двата тима. Сблъсъкът слага началото на 23-тия кръг на Премиър лийг. „ Чуковете “ ще се опитат да завоюват две поредни домашен победи за първи път от октомври, до момента в който „ сините “ желаят да пресечен серията от осем следващи гостувания без победа.

Уест Хам е единствено на точка над зоната на изпадащите, до момента в който отборът на Греъм Потър сега заема деветото място и изостава на 10 точки от четвъртото място. „ Чуковете “ изгубиха четири от последните пет конфликта с лондонския си противник.

Жоао Феликс се завръща измежду титулярите на Челси, откакто изтърпя наказването си от три мача. Нони Мадуеке стартира за първи път, Рубен Лофтъс-Чийк също намира място измежду 11-те. Мейсън Маунт, Хаким Зиеш и Конър Галахър сядат на пейката. Най-скъпите нови попълнения – Енцо Фернандес и Михайло Мудрик, предстоящо стартират, а Пиер-Емерик Обамеянг още веднъж не попада в групата на „ сините “.

Дейвид Мойс е заложил на същия състав, който стартира и при равенството с Нюкасъл преди седмица. Това значи, че Тило Керер още веднъж е титуляр в центъра на отбраната на Уест Хам, Микаел Антонио води офанзивата, до момента в който Лукас Пакета е сътрудник на Деклан Райс в средата на терена.

Уест Хам: Фабиански, Керер, Огбона, Агер, Цоуфал, Райс, Пакета, Емерсон, Боуен, Антонио, Бенрама

Челси: Кепа, Джеймс, Бадиашил, Силва, Кукурейя, Фернандес, Лофтъс-Чийк, Мадуеке, Мудрик, Хавертц, Феликс

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР