Уест Хам надмина всички очаквания през настоящия сезон, но мениджърът

...
Уест Хам надмина всички очаквания през настоящия сезон, но мениджърът
Коментари Харесай

Мойс: Не виждам причина да не завършим в четворката

Уест Хам надмина всички упования през сегашния сезон, само че мениджърът Дейвид Мойс чака повече от тима си. " Чуковете " приключиха на 16-о място предходната година, само че сега са с 45 точки от 26 мача и са единствено на две от четвъртия Челси с дуел по-малко.

" Имайки поради класирането ни от предишния сезон, довеждане докрай в топ 10 ще бъде чудесно за нас. Апетитът обаче идва с яденето - в този момент сме доста напред и можем да гледаме единствено още по-напред. Не виждам причина да не приключим в челната четворка ", сподели Мойс за Военновъздушни сили.

" Искаме да избягаме от оня Уест Хам, при който не знаеш кой тъкмо тим ще излезе на терена. Дали ще те разочарова, или ще завоюва ненадейно? Футболистите са с друго мислене и повода е тъкмо това, че към този момент гледаме единствено напред. Трябва да ги поздравя за това, което реализираха през този сезон.

" По това време предходната година мислехме по какъв начин да не изпаданем, а в този момент с публицистите си приказваме за разнообразни неща. Питат ме дали мисля, че можем да приключим в топ 4 и да играем в Европа. Това демонстрира какъв брой надалеч сме стигнали ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР