Уест Хам и Брайтън изнесоха истинско шоу за непредубедения зрител

...
Уест Хам и Брайтън изнесоха истинско шоу за непредубедения зрител
Коментари Харесай

Уест Хам и Брайтън сътвориха празник за феновете с шест попадения

Уест Хам и Брайтън изнесоха същинско шоу за непредубедения фен и си вкараха общо шест попадения за крайното 3:3. Двата тима не бяха вкусвали успеха от четири следващи срещи, като “чуковете” са 17-и, а “чайките” единствено две позиции над тях.

Головете за домакините означиха Иса Диоп и Робърт Снодграс, който добави и асистенция за първото попадение. Автогол на Анджело Огбона, Паскал Грос и Глен Мъри бяха точни за гостите.

В 30-ата минута Уест Хам означи първото попадение в срещата. Робърт Снодграс центрира от фаул от ляво на нападението на домакините. вратарят потегли да пресича ниската топка, само че бе изпреварен от Иса Диоп, който я прати в мрежата без усложнение.

Две минути преди почивката “чуковете” удвоиха преднината си. Робърт Снодграс напредна отлични по дясното крило, пусна към Фредериксен, който центрира, бранител на гостите съумя да почисти с глава, само че единствено с цел да прати топката на крайници на нахлуващия в наказателното поле Снодграс, който я вкара без проблеми.

Гостите бързо върнаха интригата в срещата незабавно след почивката. 47-ата минута Брайтън доближи до корнер, Фабиански скочи и боксира в главата на Анджело Огбона и топката се озова в мрежата на полския вратар. Само 10 минути по-късно момчетата на Дейвид Мойс си върнаха преднината от две попадения. Центриране от корнер бе изчистено от бранител на “чайките”, само че още веднъж Снодграс я посрещна на границата на наказателното поле и с компактен удар не остави шансове на стража Матю Райън.

В 74-ата минута поредност от неточности в отбраната на “чуковете”, няколко рикошета в последна сметка пратиха топката на главата на Огбона към точката на дузпата, той опита да я върне към Фабиански, само че подаването му се оказа прекомерно едва, Паскал Грос пресече паса и несмущаван означи.

Пет минути по-късно Брайтън доближи до изравнителното си попадение, когато центриране от дясно попадна у Глен Мъри към границата на дребното наказателно поле и той означи. Попадението бе прегледано детайлно с ВАР поради подозрения за игра с ръка на нападателя, само че в последна сметка Майкъл Оливър го зачете, а с това и оформи крайния резултат от срещата.
Премиър лийг 25 кръг, събота 1 февруари  Уест Хам 3:3краен резулат  Брайтън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР