Уесли Фофан засече с глава, след корнер на Бен Чилуел, за

...
Уесли Фофан засече с глава, след корнер на Бен Чилуел, за
Коментари Харесай

Греъм Потър: Фофана ни липсваше, имахме нужда от него

Уесли Фофан засече с глава, след корнер на Бен Чилуел, за да даде преднина на " сините " на " Стамфорд Бридж " при успеха с 1:0 над Лийдс. Голът беше първият за Фофана, откогато се причисли към Челси от Лестър предишното лято и едвам третото му присъединяване след завръщането му след травмата на коляното, която получи през октомври.

Потър беше удовлетворен да види по какъв начин 22-годишният състезател играе жизненоважна роля за успеха на неговия тим, като сподели пред BBC Sport: " Уесли Фофана беше огромна липса за нас. Той е един от играчите, които отсъстваха известно време. Здрав физически е, самоуверен с топката и прави това, което прави добре в наказателното поле, а точно нападна топката. Това ни донесе победа ".

Той добави: " На хората им пука. Играчите желаят да печелят, а последователите желаят да се оправяме добре. При 1:0 във Висшата лига всичко може да се случи, като вземете поради серията, в която се намираме, не е изненадващо, че бяхме нервни. Играчите се бориха за успеха и това ни разрешава да продължим напред ".

Челси не съумя да завоюва нито един от предходните си шест мача в конфликта с Лийдс и означи единствено един път в тази серия. " Сините от Лондон "  остават 10-ти във Висшата лига, на 11 точки закъснение от топ 4.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР