Уес Браун е доволен да види Скот Мактоминей да се

...
Уес Браун е доволен да види Скот Мактоминей да се
Коментари Харесай

Той е голмайстор – Уес Браун е впечатлен от атакуващите качества на Скот Мактоминей

Уес Браун е удовлетворен да види Скот Мактоминей да се потвърждава като постоянен голмайстор, откакто в началото е подценил намиращия се във форма състезател на Шотландия и Манчестър Юнайтед като отбранителен халф.

27-годишният състезател се класира седем пъти в сполучливата квалификационна акция на шотландците за Евро 2024 предходната година и също по този начин се включи с девет за Червените дяволи този сезон, макар че не беше постоянен титуляр.

p>

Мактоминей се радва на лилаво леке ​​за Юнайтед, откакто стартира последните си четири мача и реализира минимални победи над Уулвс, Астън Вила и Ливърпул от началото на февруари.

Браун следи напредъка на Мактоминей от близко откогато направи своя дебют преди съвсем осем години и някогашният бранител на Англия и Юнайтед е разчувствуван да види настоящето си възобновление под управлението на Ерик загар Хаг преди Еврото това лято.

„ Това е безусловно брилянтно “, сподели 44-годишният състезател пред осведомителната организация PA, до момента в който помагаше за ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР