Уенди Денг Мърдок е китайска бизнесдама. Тя е в добри

...
Уенди Денг Мърдок е китайска бизнесдама. Тя е в добри
Коментари Харесай

Зетят на Тръмп е предупреден за връзките си с китайка

Уенди Денг Мърдок е китайска бизнесдама. Тя е в положителни персонални връзки с Къшнър и Иванка Тръмп, само че контраразузнаването на Съединени американски щати е предизвестило авторитетната двойка, че Мърдок би могла да употребява връзките си със фамилията им, с цел да оказва помощ на китайските ползи.

Според Си Ен Ен китайско-американската бизнесдама е лобирала интензивно в интерес на китайски план за над 100 милиона $, обвързван с ботаническия резерват "Нешънъл Арботерум " във Вашингтон.

Арботерумът е парк-ботаническа градина, профилирана в запазване, проучване и развъждане на дървесни типове.

Говорител на Мърдок е декларирал пред CNN, че "от ФБР не са му давали никакви сведения или предизвестия, че бизнесдамата от китайски генезис е работела за ползите на Китайското държавно управление ".

От своя страна, на постоянна конференция на китайското Външно министерство във вторник, представителят на ведомството е дал отговор на въпрос дали китайката страна в действителност има връзка с бизнес дамата с фразата: "Някои американски институции и публични лица в действителност би трябвало да престанат да търсят проблеми там, където такива не съществуват ".

Говорител на зетя и дъщерята на Тръмп е декларирал от името на фамилията, че срещата с висши офицери от контраразузнаването е имала темперамент на "редовен брифинг " и на нея никой от него (семейството) или околните им не е бил упрекнат в каквото и да е.

Уенди Мърдок е някогашна жена на медийния магнат Рупърт Мърдок , като и двамата имат тесни връзки със фамилията на Тръмп и самия него, а медиите от групата Нюз.корп са благосъстоятелност на магната.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР