Уелският национал Аарън Рамзи бе представен като играч на Ювентус.

...
Уелският национал Аарън Рамзи бе представен като играч на Ювентус.
Коментари Харесай

Рамзи: Ще се опитам да надмина постиженията на Джон Чарлз в Ювентус

Уелският национал Аарън Рамзи бе показан като състезател на Ювентус. Халфът пристигна като свободен сътрудник от Арсенал.

" Работя старателно с останалите от състава, с цел да съм подготвен допустимо най-скоро. Когато чух за интереса на Ювентус, помислих, че ще бъде сбъдната фантазия да дойда тук.
 Снимка 434171
Източник:

Джон Чарлз е легенда и реализира толкоз доста тук. Той е огромен воин за уелския футбол и несъмнено ми е модел за подражателство, който ще опитам да надмина. Тук всички ме посрещнаха доста добре. Срещнах се с Маурицио Сари и нямам самообладание да оказа помощ на него и тима, с цел да реализираме огромни цели за този сезон.

Възстановяването ми върви добре и ден след ден възстановявам формата си. Все още не е решено дали да отпътува за подготовката в Азия.
 Босовете на Ювентус няма да правят отстъпка в договарянията за Икарди
Босовете на Ювентус няма да правят отстъпка в договарянията за Икарди

40 млн. евро е абсолютният най-много, който Старата госпожа предлага за нападателя

Мога да играя в отбрана, само че също и да се пущам в офанзива. Заедно с треньора ще преценим по какъв начин мога да съм потребен за тима. Ще нося фланелката с номер 8. Исках я и защото беше свободна, трябваше да я взема.

Готов съм за това огромно предизвикателство. Сари се оправи добре в Англия и мисля, че приносът му тук ще е огромен. Той ще се стреми както към победи, по този начин и към прекрасен футбол ", съобщи Рамзи.
 Снимка 434170
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР