Уелската звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл отново е в

...
Уелската звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл отново е в
Коментари Харесай

Кристалният Бейл с 24-а контузия, откакто е в Мадрид

Уелската звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл още веднъж е в “лазарета” и това даде мотив на испанските медии да напомнят всички негови контузии от интервала му на “Сантиаго Бернабеу”. След идването си в испанската столица през лятото на 2013 година мощният британец към този момент има цели 24 травми, пресметна marca.com.

През предишния сезон Гарет на процедура по този начин и не навлезе във форма, откакто пропусна общо 27 мача на “лос меренгес”. Преди година стомилионният футболист получи контузия в глезена, поради която беше отвън строя за 17 срещи. Причина за останалите 10 пропуснати мача от акция 2016/17 бяха мускулни проблеми, които постоянно тормозят някогашния състезател на Тотнъм.

През сезон 2015/16 Бейл отсъстваше в 19 дуела на “белите”, всичките поради мускулни болки. Като цяло от идването си в Мадрид бързакът е пропуснал цели 79 публични мача. През сегашния сезон те ще набъбнат и не е изключено даже да доближат трицифрено число.

Според AS от Мадрид съжаляват, че не са продали футболиста на Манчестър Юнайтед това лято. Шефовете на кралския клуб виждат по какъв начин цената на уелсеца стремглаво пада, а ролята му в тима на Зинедин Зидан доста отслабва. От AS съпоставиха Бейл с други “кристални” играчи, обличали бялата фланелка. В листата участват имената на Кака, Ариен Робен и Джонатан Уудгейт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР