Уелската певица Дъфи разкри ужасяващи подробности около отвличането си, в

...
Уелската певица Дъфи разкри ужасяващи подробности около отвличането си, в
Коментари Харесай

Дъфи била упоена и изнасилена

Уелската певица Дъфи разкри ужасяващи детайлности към отвличането си, в което е била и изнасилена. Музикантката споделя, че ужасът е почнал в ресторанта, където чествала рожден ден. Тя била упоена, след което похитителят й я отвел в чужбина. По-късно той я превънал в пленник в личния й дом.

„ Не помня по кое време сме се качили в самолета, тъй като пристигнах на себе си на задната седалка на автомобил в придвижване. Бях оставена в хотелска стая и похитителят се върна и ме изнасили. Помня болката и опита ми да остана в схващане след случката. Прекарахме още един ден в стаята. Обмислях да избягам в прилежащия град, само че нямах пари и се опасявах, че ще се обади в полицията и ще ме разгласи за изчезнала. Не знам по какъв начин събрах сили да устоя тези дни, само че усещах наличието на нещо, което ми оказа помощ да оцелея. Качихме се отново в аероплан и аз останах до колкото е допустимо спокойна. Когато стигнахме в моя дом, бях замаяна като зомби. Знаех, че съм в заплаха, тъй като той загатна, че желае да ме убие. В продължение на 4 седмици той ме държа упоена за пленник. Не знам дали през това време ме е изнасилвал. Не знам и за какво не ме беше упоил, до момента в който бяхме в чужбина – очевидно ми е дал първокачествен опиат. Вероятно не е могъл да придвижи тази субстанция през митниците “, споделя певицата.

Дъфи признава, че не е отишла в полицията незабавно след случая от боязън, че похитителят й ще се върне. Нейн другар й пристигнал на посетители и забелязал, че певицата е в неприятно положение, само че тя си замълчала.

„ Той явно беше изплашен – не беше виждал нещо сходно, изглеждах като труп. Не желаех да се окайвам от случая, тъй като се опасявах от похитителя “, продължава певицата.

Първият човек, на който Дъфи споделя ужасяващата си история месеци по-късно, е английски специалист психолог.  

„ Имах невероятния шанс да намеря тази жена – тя ми оказа помощ да преодолея контузията. Без нея щях да се самоубия. Тя ме опозна и деликатно ме направляваше през процеса по възобновяване. Първите 8 сеанса даже не можех да я погледна в очите, първоначално не си и мислех, че мога да се оправя “, споделя звездата.

Дъфи разкрива, че споделя историята си в този момент, тъй като е преодоляла срама: „ Живеем в рисков свят и към този момент не се тормозя да си призная, че и аз съм била наранена. Ако приказваш със сърцето си, другите ще ти отвърнат уместно. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР