Уелс и Иран се изправят един срещу друг във втория

...
Уелс и Иран се изправят един срещу друг във втория
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Уелс - Иран, съставите

Уелс и Иран се изправят един против различен във втория си дуел от група „ B “ на Световното състезание в Катар. Срещата на стадион „ Ахмед бин Али “ в град Ал Раян започва в 12:00 часа и ще може да я гледате НА ЖИВО с картина на уеб страницата.

„ Драконите “ завоюваха точка в първия си мач на Мондиала, откакто приключиха 1:1 против Съединени американски щати. Гарет Бейл се трансформира в избавител, изравнявайки от дузпа малко преди края. „ Персите “ пък бяха разрушени от европейския вицешампион Англия с 2:6.

За втория мач в Катар Робърт Пейдж ще може да разчита на халфа Джо Алън, който е възобновен от травма и възобнови тренировки. След положителното си включване против Съединени американски щати най-вероятно и нападателят Кийфър Мур ще бъде измежду титуляритео.

„ Научихме си уроците. Важното е, че не загубихме мача. Имаме дълбочина на състава ”, разяснява Пейдж преди дуела. Надеждите на наставника са, че тимът му ще наподобява по-добре за втория си мач на Мондиала. Уелс има една победа с 1:0 в единствения си дуел с тима на Иран досега – в контролна среща през 1978 година.

Карлош Кейрош пък ще може да разчита на Сардар Азмун, който влезе като запаса в първия мач. Тогава Мехди Тареми се отличи с две попадения и през днешния ден още веднъж ще се разчита доста на него, само че и на другото острие в офанзива – Иранския Меси.

12:00 часа |

Световно състезание по футбол, Катар 2022, група „ B “, втори кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР