УЕФА ясно намекна, че Турция губи спора с Германия за

...
УЕФА ясно намекна, че Турция губи спора с Германия за
Коментари Харесай

Проблемът с човешките права в Турция определи домакина на Евро 2024

УЕФА ясно загатна, че Турция губи разногласието с Германия за семейството на Европейското състезание по футбол през 2024 година От Нион разпространиха къс разбор на двете кандидатури, като за главен проблем на южните ни съседи е посочен този с човешките права.

“Липсата на проект за деяние по въпроса със отбраната на човешките права е сериозна спънка пред кандидатурата на Турция”, се оказва в формалното мнение на европейската централа.

“В същото време тази на Германия извършва упованията в политически и обществен аспект, както и тези за спазването на човешките права. Кандидатурата на Германия е креативна, вдъхновяваща и без пропуски”, допълват от УЕФА.

Като различен огромен проблем пред Турция е посочена настоящата в страната възбрана за реклама на алкохолни артикули. “Налице са условия за евентуален спор на ползи, в случай че примерно бъде подписан контракт с бирена компания”, прецизират още от УЕФА.

UEFA report on Euro 2024 bids: Germany would be more suitable to host the tournament - The DFB presented an inspiring, creative and very professional bid with no flaws - Turkey's bid has a lack of action plan in the issue of human rights - Announcement on 27 September. pic.twitter.com/8wwZ2CPpXV
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) September 21, 2018
Официално спечелилият ще бъде разгласен на 27 септември, само че на всички е ясно, че това ще е Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР