УЕФА взе решение да отложи за втори път плейофите за

...
УЕФА взе решение да отложи за втори път плейофите за
Коментари Харесай

УЕФА отново отложи баража за европейското по футбол между България и Унгария

УЕФА взе решение да отсрочи за повторно плейофите за европейското състезание по футбол, заяви АП. В тях присъединяване ще вземе и националният тим на България, който трябваше да одобри Унгария на 4 юни, а при триумф да се изправи против спечелилия от двойката сред Исландия и Румъния, написа Dsport.

Първоначално тези мачове трябваше да се играят в интервала 26-31 март, само че поради пандемията от ковид бяха преместени за 4-9 юни.

УЕФА обаче си слага за приоритет завършването на клубните шампионати, както и шампионатите Шампионска лига и Лига Европа, поради което още веднъж мести датите за плейофите.

Първите вероятни дати, на които да се изиграят мачовете за класиране на континенталния шампионат са сред 3 и 8 септември, само че за тях са планувани мачовете от второто издание на Лигата на нациите. Очаква се по-късно да бъдат доказани новите дати за плейофите.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР