УЕФА Шампионска лига се завръща този вторник в ефира на

...
УЕФА Шампионска лига се завръща този вторник в ефира на
Коментари Харесай

Вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник по MAX Sport

УЕФА Шампионска лига се завръща този вторник в ефира на MAX Sport с мачовете от третия кръг на груповата фаза. По традиция спортните каналите на А1 ще излъчат директно цели четири дуела от най-популярния клубен шампионат.

Ранните дуели ще опълчват от 19:55 часа Шахтьор против Динамо Загреб по MAX Sport 2 и Атлетико Мадрид против Байер Леверкузен по MAX Sport 3. Битката сред първенците на Украйна и Хърватия е пряк конфликт за второто място в Група C, като все още и двата отбора имат по 3 точки след първите си два мача.

Битката от група D сред между Атлетико Мадрид и Леверкузен е финален късмет за немския тим да резервира шансове за класиране напред, откакто до момента записа 2 загуби – от Ювентус и Локомотив Москва.

Късните срещи, които стартират от 22:00 часа, също дават обещание доста страсти. По MAX Sport 2 Манчестър Сити посреща Аталанта, като при триумф англичаните съвсем несъмнено ще си обезпечат продължаването напред в шампионата. По MAX Sport 3 Галатасарай е хазаин на Реал Мадрид. Двубоят е жизненоважен за Кралския клуб, който сега заема последното място в Група А с актив от едвам 1 точка след загуба от ПСЖ и домакинско тъждество 2:2 против Брюж.

Останалите четири дуела във вторник: Брюж – ПСЖ, Тотнъм – Цървена звезда, Олимпиакос – Байерн Мюнхен и Ювентус – Локомотив Москва – ще се излъчат като pay-per-view на live.a1.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР