УЕФА прати назначение на рефер с много силидна визитка за

...
УЕФА прати назначение на рефер с много силидна визитка за
Коментари Харесай

УЕФА прати топрефер в Разград за мача Лудогорец - Милан

УЕФА прати предопределение на рефер с доста силидна визитка за първия 1/16-финал от Лига Европа сред “Лудогорец ” и “Милан ”.

Сблъсъкът сред доминатора в българския футбол и италианския гранд на 15 февруари от 20 ч в Разград ще бъде управителен от сърбина Милорад Мажич.

Той се е разпореждал в два финални мача от доста високо равнище. През предходната година Мажич свири финала в шампионата за купата на конфедерациите. Световният първенец Германия завоюва генералната подготовка за мондиала в Русия през идващото лято след 1:0 над Чили в Санкт Петербург.

През 2016 година Мажич бе определен за финалния мач за суперкупата на Европа. Сръбският съдия свири испанската борба сред “Реал ” и “Севиля ”, приключила с победа с 3:2 за мадридчани в Трондхайм (Нор).

44-годишният Мажич е арбитър на ФИФА от 2009-а. Вече четвърта година той попада в елитната група на УЕФА, в която са включени 15-те най-хубави рефери на Стария континент.

На международното в Бразилия през 2014 година Мажич управлява две срещи от груповата фаза. На европейското във Франция 2 година по-късно сърбинът получи също така и един 1/8-финал. Със сигурност той ще бъде измежду главните рефери и за идното международно състезание.

Помощници на Мажич в Разград ще са Милован Ристич и Далибор Джурджевич. Асистенти до вратите ще са Ненад Джокич и Данило Груич. bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР