УЕФА обяви официално, че срещата между Ворскла Полтава и Арсенал

...
УЕФА обяви официално, че срещата между Ворскла Полтава и Арсенал
Коментари Харесай

УЕФА потвърди, че мачът между Ворскла и Арсенал ще се проведе по план

УЕФА разгласи публично, че срещата сред Ворскла Полтава и Арсенал от шампионата Лига Европа ще се организира по проект в четвъртък, макар че президентът на Украйна е подготвен да разгласи военно състояние в страната.

,,Потвърждаваме, че мачът ще се организира в деня и часа, за който е плануван “, разгласи УЕФА.,,Що се отнася до останалите дуели в Лига Европа, ще бъдат взети всички нужни ограничения за сигурност “.

Украинската брегова защита съобщи, че шест от морските им пехотинци са били ранени, когато съветски брегови охранители са стреляли по три кораба във водите на Крим. Украинският парламент ще реши дефинитивно молбата на президента на страната Петро Порошенко за оповестяване на военно състояние по-късно през днешния ден.

Феновете на Арсенал бяха предизвестени преди дуела с Ворскла за обстановката в Украйна.,,Събитията в страната бързо се менят. Трябва да останете нащрек, да следите медиите и този съвет постоянно “, се споделя в известие на Министерството на външните работи и въпросите на Британската общественост.

Очаква се към 500 последователи на,,артилеристите “ да пътуват до Полтава, който се намира в централната част на Украйна. Възпитаниците на Унай Емери са водачи във краткотрайното класиране на своята група с актив от 10 точки и към този момент си осигуриха продължение към елиминационната фаза на Лига Европа. В другия дуел от групата Карабах одобряват вкъщи Спортинг Лисабон. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР