УЕФА обяви, че ще следи за проявите на расизъм по

...
УЕФА обяви, че ще следи за проявите на расизъм по
Коментари Харесай

Какви са настроенията преди мача България - Англия?

УЕФА разгласи, че ще следи за деянията на расизъм по трибуните. Феновете обаче, се вълнуват от напълно различен въпрос - ще покаже ли националният ни тим по-добра игра?


На фона на слабата посещаемост в предходни домашен срещи на националния ни тим, през днешния ден стадионът ще наподобява относително цялостен.

Селекционерът на националния тим Красимир Балъков съобщи, че против подобен противник би трябвало да бъдем реалисти и умерени оптимисти. Той не беше удовлетворен от това, че тематиката за антирекорда по мачове без победа непрекъснато се дискутира. Балъков пожела повече оптимизъм и изиска поддръжката на почитателите.

Ако в оставащите мачове против Англия довечера и против Чехия не спечелим победа, ще запишем различен скръбен връх - като се изключи че ще сме на дъното на класирането, за първи път може да приключим европейски квалификации в групата без триумф.

Това, че вярващите, че можем да вземем точка от днешния дуел, са малко, накара Балъков да употребява добре позната имитация: " Ако Господ е с нас, както през `93 - `94-та, може да измъкнем нещо от англичаните довечера ".
 Засилени ограничения за сигурност поради футболния мач България - Англия Засилени ограничения за сигурност поради футболния мач България - Англия
Напрежение преди футболния мач сред България и Англия. Полицията подхваща усилени ограничения поради наличието в София на 4000 английски почитатели. Среща...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР