УЕФА изхвърли от турнира Лига Европа белгийския Мехелен. Европейската футболна

...
УЕФА изхвърли от турнира Лига Европа белгийския Мехелен. Европейската футболна
Коментари Харесай

УЕФА изхвърли белгийски клуб от евротурнирите заради черно тото

УЕФА изхвърли от шампионата Лига Европа белгийския Мехелен. Европейската футболна организация е разкрила доказателства, че клубът е взел участие в уредени мачове в локалното състезание през предходната година.
 Бивш треньор на Верея гори от футбола за черно тото
УЕФА разгласи също по този начин, че решението за оневиняване на Мехелен, което е било импортирано в централата в понеделник, е отхвърлено. Мехелен си знаеше ориста и апелира пред спортния съд на страната, само че в Нион не одобриха доводите на съда.

Наказанието е поради прегрешения през сезон 2017/2018, като срещите са били манипулирани за финансова полза. Становището към този момент е изпратено до Белгийската кралска футболна федерация.

Като притежател на Купата на страната, отборът на Мехелен трябваше да влезе непосредствено в груповата фаза на шампионата Лига Европа. След изваждането им обаче в групите непосредствено попада Стандарт (Лиеж), а Антверпен заема мястото на Стандарт в квалификационните кръгове.

Гент действително е най-печеливш в цялата обстановка, защото не се беше класирал за шампионата, само че влиза на освободилото се място и заема позицията на Антверпен във втория кръг. Там Гент ще се изправи против румънския Виторул (Констанца), като мачовете са на 25-и юли и 1-и август.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР