УЕФА, Европейската клубна асоциация и Европейските лиги са призовали всички

...
УЕФА, Европейската клубна асоциация и Европейските лиги са призовали всички
Коментари Харесай

УЕФА иска националните първенства да бъдат завършени

УЕФА, Европейската клубна асоциация и Европейските лиги са призовали всички 55 членки на европейската футболна централа да не “изоставят ” шампионатите си и да ги завършат, когато това е допустимо. “От извънредно значение е даже сходна рецесия като тази зараза да не попречва това нашите надпревари да се вземат решение отвън терена, съгласно разпоредбите и купите да се печелят въз основата на резултати. Точно това би трябвало да осигурим, до момента в който съществува и последната опция то да бъде сторено ”, се споделя в писмото от УЕФА, оповестява Скай Спортс.

Вчера Белгийската футболна федерация реши дефинитивно да приключи локалното състезание и разгласи краткотрайния водач Брюж за първенец, а някои тимове в Нидерландия и Италия също желаят несвоевременен завършек на сезона. От УЕФА обаче упорстват за цялостното доиграване на акциите, даже и това да се случи след 30 юни и да се отрази на провеждането на първите кръгове на евротурнирите през идващия сезон.

В писмото, подписано от президента на УЕФА Александър Чеферин, президента на Европейската клубна асоциация Андреа Аниели и президента на Европейските лиги Ларс-Кристер Олсон въпреки всичко се акцентира, че здравето на почитателите и футболистите остава най-важният приоритет в изискванията на пандемията от COVID-19. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР