Уебсайтовете на Кремъл, руското правителство и „Роскомнадзор“ – руският интернет

...
Уебсайтовете на Кремъл, руското правителство и „Роскомнадзор“ – руският интернет
Коментари Харесай

След ограниченията срещу Туитър: Сайтовете на Кремъл и Роскомнадзор се сринаха

Уебсайтовете на Кремъл, съветското държавно управление и „ Роскомнадзор “ – съветският интернет регулатор, който разпореди ограничението на „ Туитър “ стопираха да работят след въвеждането на ограничавания за скоростта на обществената мрежа. В момента е невероятно влизането в множеството от тези уеб сайтове, оповестява.

Има известия и за спирания в работата на уеб страницата на Държавната дума, само че той въпреки всичко е наличен. Има спирания в работата на уебсайтовете на Министерството на икономическото развиване, Министерството на цифровата промишленост и Следствения комитет на Русия.

По-рано „ Роскомнадзор “ наложи ограничаване на скоростта на „ Туитър “за всички мобилни устройства и половината стационарни устройства в Руската федерация. Тази мярка се дължи на обстоятелството, че от 2017 година материали, които нарушават закона, не са отстранени от мрежата - те са свързани с принуждение и приложимост на опиати.

В същото време „ Роскомнадзор “ предизвести, че ще забрани изцяло „ Туитър “ в Русия, в случай че управлението на мрежата не предприеме ограничения за унищожаване на такива материали.

Заместник-ръководителят на „ Роскомнадзор “ Вадим Суботин съобщи, че спиранията в работата на уебсайтовете на държавните организации не са свързани с ограничавания против „ Туитър “ Междувременно доста консуматори са забелязали, че самият „ Туитър “ продължава да действа без усложнения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР